30 Ekim 2012 Salı

Yaşam Dergisi 7.sayı

Editörlüğünü yaptığım Yaşam Dergisi'nin 7.sayısı çıktı. İncelemek isterseniz linkimiz; http://issuu.com/tekbiresarp/docs/tekbir_dergi_7.sayi
 
2013 Kış sezonunu ele aldığımız yeni sayımızdan tüm okuyucularımıza Merhaba;

6.sayımızdan sonra arayı açmak istemedik. Kurban Bayramının da yaklaşması üzerine sizlere, alışverişlerinizde yardımcı olmak adına 7.sayımızı hazırladık.

Kombinasyona ve modellerimize ağırlık verdik.Zengin koleksiyonumuzdaki alternatifleri değerlendirmek isteyenler için Tekbir Yaşamın 7.sayısını 2013 Kış rehberi niteliğinde hazırladık.

Bu yıl Tekbir 30.yaşına girdi; yeni yaşımızda coşkulu bir kutlama yaptık. 2012 yılında 5 yeni mağaza açarak enflasyonun üzerinde büyüdük.Bu haberlerimizin ayrıntılarını dergimizde bulabilirsiniz.Kış sezonunda üşümenizi istemedik; Sezonu Isıtacak Kabanlar ve sezonun trendleri Barok, jakar ve nakış dosyasının yanı sıra  Bayramda Şıklığın Tekbir Yolu Var adlı bir kombinasyon sayfası oluşturduk.

Yeni bir web sitesi hazırladık; www.tekbir.com.tr adresini ziyaret edip facebook ya da twitter adresimizden yorumlarınızı gönderebilirsiniz.

En beğenilen sayfalarımız arasında ünlü röportajlarımız var. Bu sayımızda Yeşil Popun duayenlerinden radyocu, müzisyen ve iş adamı Eşref Ziya Terzi ile keyifli bir röportaj yaptık.Oldukça yoğun geçen hayatını iki sayfaya sığdırmaya çalıştık.Bizlere vakit ayırdığı için kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kış aylarında sağlıklı kalmak için Dr.Hafize Erkalın hazırladığı Sağlık sayfamızı inceleyebilir, Çocuğunuzu Tanıyın ve Fobi adlı sayfalardan psikologlarımız Tuba ve Esra Hanımın tavsiyeleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Beğeneceğinizi umduğumuz yeni sayımızı sizlere sunar, sağlıklı, mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi dileriz.

KURUMSAL İLETİŞİM MÜDÜRÜ
MERVE MÜCAVİROĞLU AYAN
 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder