5 Kasım 2012 Pazartesi

SEZONU ISITACAK KABANLAR

Kış sezonunun vazgeçilmez ve en ihtiyaç duyulan parçası kuşkusuz kabanlardır. Peki nasıl bir kaban alınmalı? Bunun için öncelikle ihtiyacınızı belirlemeniz gerekiyor.

İhtiyacınız olan günlük bir kaban mı, özel günler için kaban bir kaban mı, kullanım alanı geniş olan bir trençkot mu yoksa soğuk havalar için bir kaz tüyü bir kaban mı? İşinizi kolaylaştırmak istedik ve alternatifler sunduk. Tercih sizin bakalım hangisini beğeneceksiniz?


DERİN VARSA AVANTAJIN VAR



Sezonun öne çıkan parçalarından biri kısa ve uzun deri montlar olacak kuşkusuz. Derinin en avantajlı yanı her tarza hitap etmesi ve sade tasarımlarıyla gündüz de gece de tercih edilebilir olması… Yakalardaki kürkler sizce de modeli vazgeçilmez kılmıyor mu?

ASKERİ STİLLER ÖN PLANDA


Yeni sezonda askeri stiller yine revaçta. Taba renge uygulanan siyah garniler modeli daha da ortaya çıkartmakla kalmamış çok şık bir hale getirmiş.

TERCİHİNİZ KAŞE Mİ?



Kaşe ve kürk birlikteliği sıcak bir kış için ideal bir seçim. Kemerli modelleri tercih ederek daha feminen bir havaya bürünebilir ve kemeri bele gelen modellerle daha ince gözükebilirsiniz.

Görsel:
Tekbir 2013 Kış Sezonu Kaban Modelleri

1 yorum:

  1. 1xBet korean - Online Betting in the United States - Legalbet.co.kr
    If your state has a gambling deccasino license, หาเงินออนไลน์ you'll find it 1xbet here: In the United States, it is a legal state to offer sports betting and live

    YanıtlaSil